24
Sri, Tra
Novosti
Typography

 

Ovog vikenda, 14. i 15. travnja, na zagrebačkom jezeru Jarun održat će se 35. međunarodna regata Croatia Open gdje će nastupiti preko 700 prijavljenih posada iz više od 10 zemalja. 

Stanje prijava i rezultati nalaze se na stranici regate.

Sneakers Store | Men's Sneakers

 

 

SUBOTA

Vrlo uspješan natjecateljski dan! 

Treneri i gostujući klubovi zadovoljni su s  vremenskim uvjetima i regularnošću natjecanja, a sa samim plasmanima prepuštamo njima na volju.

  

Najviše interesa  bilo je za utrku skifa seniora, u kojoj je Damir Martin (VK Croatia) zauzeo drugo mjesto u vrlo napetoj utrci. 

S postignutim vremenom od 6:50 i sekundom zaostatka za Marjanovićem, reprezentativcem Srbije, Damša je opravdao očekivanja nakon testova odrađenih po oporavku na kontrolnim treninzima. 

Osim toga, najzanimljivije utrke bile su u malim disciplinama - samci i dvojci bez - juniora i seniora, gdje su hrvatske snage u jakoj međunarodnoj konkurenciji i ove godine pokazale svoju prisutnost. Na postolje su se popele u ženskoj konkurenciji skifistice - Josipa Jurković (VK Trešnjevka) osvojivši 2. mjesto u izuzetno "gustoj" utrci seniorki B kao i Izabela Krakić (VK Trešnjevka) u kategoriji juniorka, te Marcela Milošević (VK Trešnjevka) treća u kategoriji seniorki. Ovi izvrsni plasmani u pojedinačnim kategorijama izvrsna su uvertira u drugi dan natjecanja gdje se veslaju veće discipline. 

  

U muškoj kategoriji seniorskog dvojca bez Karlo Udovičić i Ivan Piton (VK Trešnjevka) u jaaako izjednačenoj utrci od 2. do 4. mjesta na kraju su zauzeli ipak četvrto mjesto, ali su navijačima pružili uzbudljivu utrku za pratiti. Nažalost, nisu bili svi te sreće da su im najuzbudljivije utrke finala - laki senior Luka Radonić (VK Trešnjevka) u svojoj jutarnjoj kvalifikacijskoj grupi za manje od sekundu izgubio je od Miloša Stanojevića (Srbija) s drugim sveukupno najboljim kvalifikacijskim vremenom, te ja tako očekivano popodne izdominirao u svojem B finalu.  

  

I kao šećer na kraju, veseli nas da je memorijal 2-JMA Niko i Jure ostao u Hrvatskoj, gdje su braća Lončarić , prošlogodišnji svjetski prvaci, potvrdili svoju vrijednost. 

Također, u ova dva dana na nastupa uz seniore i juniore, nastupa i velik broj veslačica i velača u kategorijama mlađih juniora i kadeta. Rezulate možete pratiti u nastavku ili na stranicama regate

Fotografije prvog dana natjecanja možete pogledati u galeriji.

 

RESULTS HEATS SATURDAY - QUALIFICATIONS >> Rezultati SUBOTA KVALIFIKACIJE

START LIST SATURDAY FINALS >> Startna lista SUBOTA FINALA

START LIST SATURDAY FINALS SUMMARY >> Startna lista SUBOTA FINALA ZBIRNO

RESULTS FINALS SATURDAY >> Rezultati SUBOTA FINALA 

 

 

 


 

NEDJELJA

 

 Fotografije drugog dana natjecanja možete pogledati u galeriji.

 

START LIST SUNDAY - QUALIFICTIONS >> Startna lista NEDJELJA KVALIFIKACIJE

START LIST SUNDAY - QUALIFICTIONS SUMMARY >> Startna lista NEDJELJA KVALIFIKACIJE ZBIRNO

RESULTS HEATS SUNDAY - QUALIFICATIONS >> Rezultati NEDJELJA KVALIFIKACIJE

RESULTS CADETS SUNDAY SUMMARY >> Rezultati NEDJELJA KADETI

START LIST SUNDAY FINALS >> Startna lista NEDJELJA FINALA

START LIST SUNDAY FINALS SUMMARY >> Startna lista NEDJELJA FINALA ZBIRNO

RESULTS FINALS SUNDAY >> Rezultati NEDJELJA FINALA 

 

photo credit: Livija Žumer, Dina Uglešić 

WEBCAM - JARUN

Facebook

         Logo 2015 World RowingHVS

Sponzori

 

corda logo 3   oki1